home

Op 13 december 2007 verschijnt een artikel in dagblad Keyhan, nr. 189543, waarin op grond van de shar'ia, de islamitische rechtspraak, een straf geëist wordt voor de fotografe Sooreh Hera, vanwege haar fotoreeks over homosexualiteit en de hypocrisie van religie in verband met sexualiteit.

Keyhan is een van de meest islamitisch-fascistische kranten en wordt in Tehran gepubliceerd. Keyhan heeft bij de moord op intellectuelen en schrijvers een belangrijke rol gespeeld.

Een vertaling van enkele relevante citaten van een artikel in het dagblad “Kayhan”:

"Nederland, als hoofdstad van een culturele NATO tegen de islam gesteund door zijn bondgenoten België, Duitsland en Frankrijk, is een nieuwe oorlogsfase tegen de islam begonnen. Deze media-oorlog die financieel door de Nederlandse overheid wordt ondersteund, is bedoeld om de islamitische ideologie uiteen te doen vallen en hoererij te propageren.

In het nieuwste project van de Nederlanders, in de laatste week van november, heeft het Gemeentemuseum van Den Haag, een fototentoonstelling gehouden, genaamd “Sevenup”. In die tentoonstelling zijn foto’s van een homoseksueel paar tentoongesteld. Dit paar (!) droeg twee maskers van twee religieuze legendarische grootheden van de Moslims. De verslaggevers van Kayhan schamen zich om de namen van die twee door de Nederlanders beledigde heiligen, te noemen.

Deze foto’s heten “Adam en Ewald” en zijn door een Nederlandse van Iraanse afkomst, met het pseudoniem “Sooreh Hera” aan de Gemeente Den Haag (de hoofdstad van Nederland) beschikbaar gesteld. Van Krimpen, de directeur van het museum, heeft toestemming gegeven om die twee beschamende foto’s tentoon te stellen. De fotografe die door die propagandaoorlog angstig is geworden, beweert dat zij zeven jaar geleden van Iran naar Nederland is geëmigreerd.

Het hele Nederlandse project van “Visuele aanval” speelt zich af achter een scéne van een gedirigeerd spel van de Veiligheidsdienst en de Massamedia. De veiligheidsdienst van Nederland heeft een tijdje geleden een dergelijke iets, onder de naam “Blote Kunst”, in samenwerking met Radio Zamaneh geëxperimenteerd. Deze internetradio ontkent het feit niet dat zij banden hebben met de elementen van de zachte omverwerping. Na het organiseren van de fototentoonstelling “Seven Up” in Den Haag, heeft deze radio een gesprek met Sooreh Hera georganiseerd, om een sociologisch argument voor dit nieuwe project te bedenken.

“Zamaneh” heeft een prijzenswaardige !! manier van het gebruik van woorden toegepast om het nieuws over die foto’s bekend te maken. Zamaneh beweerde dat de bedoeling van deze onbekende Iraans- Nederlandse fotografe, om zo een tentoonstelling te houden is, om de huichelachtige houding van de Islamitische wereld ten opzichte van homoseksualiteit uit te dagen.

De Nederlandse media, zoals het NOS Journaal, Nederland, hebben in de afgelopen dagen melding gemaakt van de boosheid van de Moslims in de wereld over deze anti-Islamitische expositie. Maar de directeur van dit staatsmuseum van Den Haag, was zelfs niet bereid om deze expositie te beëindigen, dit ondanks het feit dat de hoogstaande persoonlijkheid van de twee belangrijkste voorbeelden van reinheid en onschuld van de Moslims, door deze expositie waren aangevallen.

Van Krimpen, heeft pas na een paar dagen, uit angst voor het uitbreiden van de boosheid van de Moslims, opdracht gegeven om alleen die twee foto’s van de homoseksuelen weg te halen die de maskers van twee religieuze heiligen van de Islam op hun gezicht droegen. Maar tegelijkertijd zei hij tegen de verslaggevers dat hij de foto’s van de homoseksuelen zal kopen en bewaren: “misschien kunnen wij het na tien jaar tentoonstellen”.

De voorbereiding van deze visuele aanval is met hulp van de AIVD en met steun van de CIA georganiseerd.

Het feit dat er in de Shar'ia-wetten en in de Islamitische Strafwet onvoldoende wettelijk bepalingen voor het straffen van grote en kleine groepen en websites bestaan die de zwarte prostitutie uitgebreid verspreiden, kan geen grond vormen om deze daders niet wettelijk te vervolgen en te straffen."